top of page
IMG_7732.jpg

SUOSITUKSIA

Suosituksia: Testimonials

“Meillä on Turun keskustassa vuonna 1907 rakennettu puutalo, jossa oli vajaan 100 m2 kokoinen vintti alkuperäisessä kunnossa. Rakensimme sinne kaksi makkaria, toisen olohuoneen, kylpyhuoneen ja vaatehuoneen. Tiltua voi suositella, sillä hänellä on silmää vanhalle talolle. Huonejärjestyksestä ja sijoittelusta tuli kerralla hyvä ja toimiva, eikä niihin tarvinnut sen koomin koskea. Työ oli kaikissa vaiheessa haastava, koska yhtään suoraa ja symmetristä  kohtaa ei  vintillä ollut. Kylppärissäkin on vinon katon lisäksi peräti 8 nurkkaa! Kun rakennuslupa jäi jumiin virastoon, niin Tiltu auttoi siinäkin, ja saatiin luvat kuntoon.”

Juha Rantanen, Port Arthur, Turku

"Uutta asuntoa suunniteltaessa edessä oli lukematon määrä päätöksiä, joiden tekemiseen tarvittiin avuksi tosi ammattilaista, Tiltua. Tiltulla on vankka, pitkä kokemus ja varmat mielipiteet. Hän osaa kuunnella asiakasta. Yhdessä löysimme oikeat materiaalit, värit ja muut meille mieluisat ratkaisut."

Pirkko Roslöf, Kaarina

IMG_7740.jpg
Suosituksia: Image

”Tiltu suunnitteli talomme täydellisen remontin Nousiaisissa. Hän keksi luovia ratkaisuja ja esitteli meille kolme erilaista vaihtoehtoa projektin alkuvaiheessa. Kun olimme valinneet meille mieluisimman ehdotuksen, hän viimeisteli suunnitelman ja piirsi kaikki yksityiskohdat. Emme asuneet Suomessa remontin aikana, mutta viestintä oli täysin sujuvaa sähköpostin ja skype-puhelinkeskustelujen kautta. Tiltu auttoi meitä valitsemaan kaikki talon materiaalit ja kuunteli tarkkaan toiveitamme. Voimme erittäin mielellään suositella Tiltua, arvostamme hänen ammattitaitoaan, joka näkyy hänen työnsä laadussa ja sovittujen aikataulujen pitämisessä sekä pidämme hänen ystävällisestä viestinnän tavastaan.”

Anu Berghuis, Nousiainen / Den Haag, Hollanti

“Yhteinen projektimme on edennyt mallikkaasti ja taidokkaasti. Tiltu saattoi meidät hyvään starttiin rakennusluvan hakuprosessin kanssa aina paikan päällä tukien. Yhteiset tapaamiset ovat olleet mukavia ja rentoja, mutta silti asiallisia ja asiantuntevia. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä.”

Päivi Stening, Hirvensalo, Turku

Suosituksia: Testimonials
bottom of page