3-a

Tuttu pariskunta oli ostamassa uutta asuntoa Turusta. Kyseessä oli paritalon toinen puoli, johon he tahtoivat miettiä sisustukseen liittyviä asioita yhdessä arkkitehdin kanssa. Tarkoitus oli löytää moderni, selkeä ja ilmava tyyli, jonka valinnat olisivat silmää miellyttäviä pitkällä tähtäimellä.

Kaikki pintamateriaalit ja värit käytiin läpi yhdessä. Tehokas työtapa tuntui olevan materiaalien valinta paikan päällä niitä myyvässä liikkeessä yhdessä asiakkaan kanssa. Paritalopakettiin kuuluivat tietyn hintaiset keittiö- ja kylpyhuonekalusteet ja materiaalit talokauppaan liittyvästä sopimusrautakaupasta.

17-a

Keittiökaappien ovet, työtason materiaali, allas ja välitilan seinämateriaali valittiin melko yksimielisesti heti ensimmäisellä käynnillä. Keraamisia lattia- ja seinälaattoja ja kylpyhuoneen seinän luonnonkivi-tyyppistä laattaa käytiin katsomassa myös muissa liikkeissä. Samaan pakettiin valittiin saunan ja kylpyhuoneen tervaleppäinen sormipaneeli.

26-a

Ehkä tärkein valinta oli olohuoneen lattian pitkänmallinen luonnollisen kallion tai kiven oloinen keraaminen laatta. Siihen asiakkaat olivat erityisen tyytyväisiä myös valmiissa kodissaan.

Asunnon pohjapiirustus oli suhteellisen haastava kalustuksen kannalta. Siihen tehtiin useampi vaihtoehto, josta asiakas valitsi omasta mielestään sopivimman.

23-a

Muutamia pieniä muutoksia seinien sijainneissa pyydettiin rakentajalta, jotta yläkerran kylpyhuoneeseen saatiin mahtumaan suihku ja alakerran wc:n oven paikkaa vaihdettiin. Myös keittiön mittoja säädettiin hieman.

Keittiön yksi seinä ja yläaulan seinä saivat pintaansa kullanhohtoisen Tikkurilan Taika-maalin muiden seinien valkoisen raikkauden rinnalle.

15-a

Asiakkaiden vanha mieluisa sohva sai uuden tyylikkään päällisen edullisesti ja taidokkaasti nousiaislaisen huonekaluverhoilija Anne Hakolan käsittelyssä.

 

Creative Turku Facebook